Snollebollekes

Ga naar::
WEBSITE
Social Media::

Vrijdag 5 mei, Snollebollekes op het Bloklandfeest!

Bio:

Met hun gezamenlijk gevoel voor humor, onzin, entertainment, muziek en hun passie voor carnaval en feestmuziek werd de act Snollebollekes geboren.
Hun eerste hit “Vrouwkes” (welke ondertussen meer dan 2 miljoen keer bekeken is op Youtube) werd in 2013 verkozen tot “Partyhit of the Year”

Hierna besloot  Berk Music de mannen een megacontract aan te bieden waar Justin Timberlake en Lady Gaga jaloers op zouden zijn en ontstond de opvolger “Snollebollekes” (schudden met da kontje) die wederom insloeg als een Bom. Dit was de Carnavalskraker van 2014 en is ook al zo’n 1 miljoen keer bekeken op internet.
In veel hitlijsten stonden deze liedjes bovenaan en zelfs in België werd deze plaat veel gedraaid op landelijke radiostations.

Kers op de taart was de uitreiking van de BumaNL award voor beste single van het jaar voor “Vrouwkes”. Deze prijs ontvingen we van de prachtige Antje Monteiro aan de Parade in Den Bosch………ooooeeeh lekker. Oftewel met Snollebollekes bent u verzekerd van Feest met een hoofdletter “V”. En door………

Carnaval 2016 vieren we met Feestmutsen. Het creatief gestoorde team van Snollebollekes heeft een plaat gemaakt waarmee het feestseizoen weer volledig op z’n kop gaat. Om ervoor te zorgen dat elke tent genoeg Feestmutsen heeft deelt Snollebollekes ze persoonlijk uit bij zijn optredens. Let maar op: je ziet straks overal Feestmutsen!

Bron: snollebollekes.com

Organisatie

Like onze pagina!

Volg ons op Twitter!